top of page
Karin_7.jpg

Ellen Dijkstra

Mijn man en ik hebben AHfotostudio onze loveshoot en trouwreportage laten maken! En wat een succes! Ontzettend blij met het resultaat en wat een leuk stel! Het maakt hen uniek om vanuit twee kanten emoties kunnen vastleggen. Dat is wat wij zochten voor onze bruiloft en absoluut hebben gekregen. Ze weten zich tijdens de dag zo te verplaatsen dat je niet doorhebt dat ze er zijn, maar wel de meest waardevolle momenten van iedereen vast te leggen. Je voelt je snel op je gemak bij hen en dat maakt de spontaniteit in de foto's zichtbaar en voelbaar

Ilonka Evans

Lekker ongedwongen! Kwaliteit en gezelligheid!

Erik-Jan Deurloo

AHfotostudio is echt top....ga zo door André!

Sigrid van de Water

Hele fijne en goede fotograaf! Altijd enthousiast en stelt je op je gemak. Reageert snel op de mail.
Mijn meiden zijn super blij met alle mooie foto’s!

AHfotostudio

Petra Sjoerdsma

Ahfotostudio had een mooie actie, een gratis afdruk op canvas bij een fotoshoot.

Omdat ik bijna 50 werd leek mij dit een mooi cadeau aan mijzelf. Mijn opdracht was duidelijk, een foto van mijzelf waar ik eigenlijk onherkenbaar zou zijn en die zomaar bij de Leen Bakker verkocht zou kunnen worden.

Dat is uitstekend gelukt!

Ik moest om bepaalde redenen een foto hebben waarop mijn ogen open staan. Dat is nogal een uitdaging, want ik ben maatschappelijk blind en daardoor zijn mijn oogspieren nogal zwak. Dus mijn oogleden blijven ‘hangen’. Het kost tijd, concentratie en een heel hoop energie om ze voor een foto open te houden. Dus ik moest niet alleen een goede fotograaf zoeken, maar dan eentje met veel geduld. Ik heb André’s werk vaker gezien. Ik volg al lang AHfotostudio op sociale media en besloot mijn uitdaging naar AHfotostudio toe te nemen.

Door zijn vriendelijkheid en rustige uitstraling voelde ik me snel op mijn gemak en kon ik zonder moeite zijn instructies volgen. Ook al moet ik toegeven dat instructies niet te vaak werden gegeven. Want zoals André zelf toen zei; ‘Het is jouw moment en het zijn jouw foto’s dus jij bent de baas’.

Mijn tervredenheid ging altijd voorop. Ik kreeg al snel een paar voorbeelden van de foto’s en zodra ik deze goedgekeurd had, werd de hele zet al snel aangeleverd. Ik voelde totaal geen drang om de foto’s zomaar te accepteren. Ik kreeg alle gelegenheid om mijn mening te geven.

Ik ben niet allen met de foto’s tervreden, maar ook met het hele ervaring. Het was leuk, en super gezellig.

Bert van den Rozenberg

Andre (AHfotostudio Dronten) is een zeer gedreven fotograaf. Ik heb samen met hem mogen werken voor een zakelijke opdracht waarbij mijn kinderen model mochten staan. Andre is geduldig en weet met zijn ervaring en inzicht het juiste plaatje te schieten.

Angela van Gastel

Voor mijn 50ste verjaardag een fotoshoot cadeau gekregen van man en dochter !Was altijd een wens om een mooie zwart/ wit foto reportage in retro/vintage stijl te laten maken .En dat heeft André Hanekamp perfect gedaan !Nogmaals dank hiervoor ..heel blij mee !Is een super fotograaf, die luistert naar jouw wensen en hele goede aanwijzingen geeft!

Emil van der Weijden

Een professionele fotograaf met oog voor de camera en de mens ervoor! Ongedwongen sfeer, fantastisch resultaat! Een vakman!

Ramon Heuwekemeijer

Een aantal jaren geleden hebben we onze zakelijke portretten laten maken door André met een resultaat waar we heel blij mee waren. Niet 13 in een dozijn maar 'net even anders' en erg bruikbaar voor onze site, flyer enz. André denkt geweldig mee en heeft passende ideeën. 

Onlangs onze trouwfoto's laten maken en hoe geweldig mooi zijn die geworden! Ook daar zeker geen standaard foto's maar met duidelijk oog voor achtergrond en omgeving. Helemaal passend bij ons. Mijn dochter heeft inmiddels ook een paar prachtige shoots gedaan bij André. Beter en mooier dan je je kunt wensen. André weet de juiste energie te brengen waardoor deze mooie foto's het resultaat worden.

Aylin van Duinen

Onlangs een super fijne en gezellige shoot gehad bij André. Het is me erg goed bevallen! André had veel ideeën, was relaxt en gaf de juiste tips. De shoot bouwde zich heel fijn op door eerst “maar gewoon wat de klikken” en langzaam kwam er steeds meer vertrouwen, creativiteit en fun. Dit stelde mij heel erg op m’n gemak. Als fotograaf vind ik hem professioneel en zou ik hem zeker aanraden!

bottom of page