top of page

 

Profielen met een foto 21 keer vaker worden bekeken dan profielen zonder en 36 keer meer berichten ontvangen. Mensen hebben nu eenmaal graag een gezicht bij je naam en zullen onbewust al een beeld van je vormen, zonder ook nog maar een woord met je te hebben gewisseld.

Voor bedrijven en instellingen kan ik op een locatie naar keuze een studio opbouwen en alle personeelsleden fotograferen op een uniforme manier die past bij uw bedrijf.  U kunt deze foto’s gebruiken voor uw website, een smoelenboek, publicaties, marketing, presentaties. 

U kunt een afspraak maken waarbij het mogelijk is om personeelsleden zelf hun afspraak in te laten plannen in de studio. Dit kan uiteraard ook op een locatie naar wens.

Ik heb jaren ervaring met portretfoto’s en kan iedereen op zijn/haar gemak stellen. In een sfeer van onderling vertrouwen coach ik je zodat je foto is afgestemd op je doelgroep of professionele uitstraling. Een leerkracht heeft tenslotte een andere uitstraling dan een CEO van een groot bedrijf. 

Behalve op social media kun je deze foto’s natuurlijk ook gebruiken voor je CV of de website van je startup of multinational. Strak, zakelijk of meer gericht op je therapiepraktijk? Ik houd overal rekening mee!

 

Voor meer informatie mail naar: info@ahfotostudio.nl

bottom of page