top of page

Wij fotograferen altijd met twee fotografen op jullie bruiloft, het bijzondere hiervan is dat wij vanuit twee oogpunten werken. Hierdoor ontstaat een unieke, dynamische ongedwongen trouwreportage en kunnen wij als bruidsfotograaf tegelijkertijd de focus op veel meer momenten van jullie trouwdag leggen!

 

Twee fotografen op jullie bruiloft heeft veel voordelen want tijdens de voorbereidingen in de ochtend kunnen we ook op twee verschillende locaties zijn en maken we niet alleen van de bruid geweldige beelden, maar ook van de bruidegom.

 

Onze fotografiestijl is ongedwongen, stijlvol en romantisch met een dynamisch karakter en vol met details en emoties. Dus geen truttige bruidsfotografie maar fris en ongedwongen met als resultaat een fantastische trouwreportage van jullie mooiste dag zodat jullie die weer iedere keer kunnen herbeleven!

 

Wij zijn als bruidsfotografie duo perfect op elkaar ingespeeld en samen leggen wij alle mooie details en momenten op een bijzondere wijze vast. Een bruiloft draait niet alleen om de beeldvorming maar ook om jullie beleving en emoties als leidraad voor een mooie ongedwongen trouwreportage.

Samen zorgen wij ervoor dat jullie allermooiste dag super mooi in beeld wordt gebracht en leggen we al die emoties en mooie momenten op een ongedwongen en dynamische wijze vast.

 

Het voordeel van twee fotografen op een bruiloft zijn dus niet alleen meer foto’s maar ook een compleet en een mooie beeldverhaal vanuit meerdere standpunten.


Binnen circa 6 weken krijgen jullie een  luxe USB-stick met een selectie van circa 250 van de mooiste foto's.

 

Bij AHfotostudio is het mogelijk een full color trouwalbum van jullie bruiloft te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij rekenen geen reiskosten en jullie krijgen een gratis loveshoot!

 

 Is onze trouwdatum nog vrij?

 

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in en dan kijken we of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en maken we snel een afspraak om kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en de details van jullie trouwdag te bespreken.

 

Graag tot snel!

 

6 uur: € 1250,- 

8 uur: € 1450,- 

 12 uur: €1850,-​ 

inclusief btw

Voor elk uur meer dan het vooraf afgesproken aantal uren rekenen wij €100,00

 

 

Een trouwalbum is een tastbare herinnering aan jullie mooiste dag!

 

Een mooi trouwalbum vertelt het verhaal van jullie mooiste dag. Wij houden van een strakke en moderne opmaak zonder poespas om de trouwfoto’s mooi, rustig en krachtig te presenteren. Wij werken met lay-flat pagina’s die naadloos aan elkaar zijn verbonden met een doorlopende opmaak van de trouwfoto’s op spreads in plaats van losse pagina’s met als resultaat een super mooi gebundeld beeldverhaal.

bottom of page