top of page

Prijzen fotoshoot:

 

Bij het boeken van een fotopakket betaal je niet alleen voor de fotoshoot, maar ook voor het aantal (digitale) foto’s dat bij dit pakket in zit. Foto’s worden digitaal via Wetransfer aangeleverd. Je ontvangt dan een downloadlink per e-mail waarmee de foto's gedownload kunnen worden.

Je kunt zelf bepalen welke foto je hoe vaak en op welk formaat waar laat printen.

 

Plus: je kunt de digitale bestanden direct gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook.

 

Mogelijkheden:

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden en de soorten fotoshoots die er bij AHfotostudio zijn, inclusief prijzen. Alle prijzen zijn inclusief BTW, de fotoshoot-tijd, nabewerking en selectie. Heb je vragen? Mail gerust naar info@ahfotostudio.nl.

 

Portretfotografie pakket 1: €185,00,-

 

10 digitale hoge resolutie foto's (incl. nabewerking)

 

Portretfotografie pakket 2: € 200,00,-

15 digitale hoge resolutie foto's (incl. nabewerking).

 

Portretfotografie pakket 3: € 225,00-,-

 

20 digitale hoge resolutie foto's (incl. nabewerking) en een gratis afdruk op canvas van een foto naar keuze

 

Groepsfoto's vanaf 4 personen  € 250,-  inclusief individuele portretten en de mooiste foto afgedrukt canvas.

Onze studio biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Familieportretten of grote groepen mensen fotograferen wij op locatie. 

 

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste foto's die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit geen extra kosten.” 

 

Het tarief voor bedrijfsreportages en zakelijke portretten is €60,00 ex btw per uur. Voor een boeking mail naar: info@ahfotostudio.nl

Keuze voor een pakket kunnen maken?

 

Geef je wensen dan door via info@ahfotostudio.nl. Samen zullen we dan kijken naar een geschikte datum: AHfotostudio mailt hiervoor een aantal mogelijke data. Zodra de datum definitief rond is, volgt een afspraakbevestiging.  Pas wanneer je deze hebt ontvangen is de fotoshoot definitief ingepland.

bottom of page